Een bomvolle agenda en mailbox, een eindeloze to-do-lijst en collega’s die je regelmatig storen… Slaag jij er ook niet in om je werkdag efficiënt te plannen? Dan kan je op termijn te maken krijgen met negatieve stress. In de tweedaagse opleiding Timemanagement en omgaan met stress leer je hoe je jouw kostbare tijd best indeelt om je werkdruk beheersbaar te houden.

Druk, drukker, drukst

Digitalisering, een toenemende werkdruk, de vervagende grens tussen werk- en privéleven… veel werknemers en ondernemers hebben het gevoel dat ze nooit klaar zijn met werken. Dat gold ook voor Janik Maes, Customer Service Manager bij LAGO Beveren. Hij was op zoek naar handvaten om zijn werktijd optimaal te plannen.

Janik: “Mijn job bestaat uit twee delen: op lokaal niveau ben ik verantwoordelijk voor de marketing van de vestiging in Beveren. Op nationaal niveau beheer ik de webshop en kassa- en IT-systemen. Een gevarieerde maar drukke job, waarbij ik mijn planning efficiënt moet kunnen beheren, zodat ik alles tijdig afgewerkt krijg.”