Verhoog je omzet met een succesvol marketingplan

Wil je leren hoe je een succesvol marketingplan kan opstellen? Ben je benieuwd naar welke marketingtactieken je kan toepassen om een bedrijf of merk te laten groeien? Dan is deze opleiding iets voor jou!

Tijdens deze opleiding bespreken we uitgebreid de bouwstenen om een succesvol marketingplan te ontwikkelen. Ook gaan we samen kijken hoe we concrete marketingdoelstellingen kunnen formuleren, zodat ze haalbaar en effectief zijn. Ook het indelen van je doelgroep is een belangrijke peiler om tot een succesvolle marketingstrategie te komen. Bovendien gaan we dieper in hoe je een merk of bedrijf kan positioneren en welke mediakanalen we hiervoor kunnen inzetten om de vooropgestelde doelgroep(en) te bereiken. Tot slot zul je al jouw analyses en vaststellingen kunnen vertalen in een concreet en effectief marketingplan. Dat marketingplan leg je voor op de tweede dag van deze opleiding en geef je feedback op die van de andere deelnemers in deze opleiding.

Wacht niet langer om jouw (potentiële) klanten te bereiken en schrijf je vandaag nog in.

Overtuigd? Of geeft dit zin naar meer? Bij nxtpro bieden we ook een traject aan die je in 5 dagen klaarstoomt tot een echte marketingexpert! Bekijk hier onze 5-daagse basisopleiding marketing.

Vragen?

Heb je nog vragen of wens je graag wat meer info over deze opleiding?
Registreer je dan voor 1 van onze 2 infosessies in augustus of september:

Infosessie 1: 29 augustus '23 (19u - 20u)
Infosessie 2: 14 september '23 (19u - 20u)

Waar en wanneer?

Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Excl. BTW)
Gent 06/11/2023 21:22 € 525
Gent 29/04/2024 21:22 € 525