Ontwerpen, tekenen en modelleren in 3D met SketchUp (Pro)

Interieurontwerper, productontwikkelaar, designer, tekenaar of actief in de vastgoedsector en op zoek naar een manier om snel een creatief, of net heel realistisch ontwerp aan (jouw) klanten voor te stellen? Ga dan voor de meerwaarde en het gebruiksgemak van SketchUp (Pro). Met deze (basis)opleiding krijg je de essentie van ontwerpen, tekenen en modelleren in 3D zo in de vingers.


Tijdens de lessen leer je de structuur, werkomgeving en de belangrijkste tools/mogelijkheden van SketchUp kennen en - uiteraard - gebruiken. En daarbij gaan we stapsgewijs te werk.


Je start met het tekenen van lijnen en vormen, om vervolgens de getekende oppervlakken in 3D-vormen om te zetten. Vervolgens kan je die dan weer gaan modelleren, draaien, inkleuren en van een structuur voorzien. Ook rond het presenteren van je creatie staan we stil en tonen we jou verschillende mogelijkheden. Kortom; ben je op zoek naar een kort maar krachtige doe-opleiding met veel oefeningen (en feedback) afgewisseld met handige tips en nuttige tricks? Dan is deze opleiding jouw ding.


Waar en wanneer?

Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Excl. BTW)
Gent 17/10/2023 22:55 € 595