Basis pneumatica en hydraulica

Als je geïnteresseerd bent in het werken met machines en systemen, kan een opleiding in basis pneumatica en hydraulica zeer waardevol zijn. Pneumatische en hydraulische systemen worden veel gebruikt in de industrie, landbouw, transport en vele andere sectoren. Met deze opleiding leer je de basisprincipes van deze systemen, inclusief de werking van de componenten, het ontwerp van systemen en het onderhoud en de reparatie ervan.

Tijdens de opleiding krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen met het installeren en onderhouden van pneumatische en hydraulische systemen. Je leert ook hoe je problemen in deze systemen kunt identificeren en oplossen, waardoor je waardevolle vaardigheden ontwikkelt die zeer gewild zijn in de industrie.

Kortom, als je op zoek bent naar een waardevolle opleiding in de techniek, dan is een opleiding in basis pneumatica en hydraulica een uitstekende keuze. Het biedt je de kans om praktische vaardigheden te leren die je direct kunt toepassen in de industrie en het vergroot je kansen op een succesvolle carrière in de techniek.

Heb je onze andere korte opleidingen al gezien rond onderhoud (industrie)?

Onderhoudsmechanica (onderhoudsmonteur)

Basis sensoren - industrie

Proactief en predictief onderhoud(meettechnieken)

Programmeerbare schakelingen

Bedrijfselektriciteit : schema lezen

Waar en wanneer?

Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Excl. BTW)
Sint-Niklaas 16/10/2023 22:36 € 202.48