Bezig met het laden van Opleidingen

Office 365, Sharepoint, Word, ...

Opleiding Outlook + OneNote: tips en tricks

Steeds druk in de weer en toch dat gevoel dat je niets hebt kunnen afwerken? Eindeloos heen-en-weermailen en ongestructureerd bijhouden van berichten zorgt ervoor dat er minder tijd overblijft voor kerntaken. Je verliest ook nog eens het overzicht en dringende zaken raken ondergesneeuwd in een chaotische inbox. Frustrerend, maar een realiteit voor wie zijn mailbox niet doeltreffend beheert.

Na deze opleiding kan je meteen ook de sleutelprincipes van timemanagement toepassen op Outlook. Een ‘leeg’ Postvak In op het eind van de dag is niet langer een illusie. Ervaar dat een optimaal beheer van jouw berichten, taken en agenda binnen Outlook niet alleen resulteert in tijdwinst maar ook in een hogere productiviteit.

Ook OneNote raken we even aan: het elektronische equivalent van de kleine post-its. Maar dan veel handiger. Met dit digitale notitieblok maak je notities waar je ook bent: thuis, bij een klant, onderweg of op kantoor. Het programma slaat jouw takenlijstjes, aantekeningen en ideeën automatisch op en synchroniseert ze voor later. En zit je in meeting? Dan kan je jouw (vergader)notities ook nog eens delen met de andere aanwezigen.

Info

Gent

Prijs vanaf 290,00 (excl. BTW)

Waar en wanneer?

Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Excl. BTW)
Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Excl. BTW)
Gent
26/10/2023
Lessenrooster
09:00 €290,00

Nu inschrijven

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant:

Bekijk meer opleidingen