Bezig met het laden van Opleidingen

Sales & klantgerichtheid

Opleiding Verkooptechnieken: Verkopen is een vak

Heb je ooit het gevoel gehad dat je meer zou kunnen verkopen als je alleen maar wist hoe? Of misschien ben je al actief in de verkoop, maar wil je je vaardigheden aanscherpen om nog betere resultaten te behalen?

Dan is dit traject ‘verkooptechnieken’ de perfecte keuze voor jou! In deze opleiding leer je alles wat je moet weten om een topverkoper te worden, van het opbouwen van sterke klantrelaties tot het effectief sluiten van deals.

Onze ervaren trainer zal je begeleiden in het ontwikkelen van je verkooptechnieken, en je leren hoe je op een authentieke manier kunt communiceren met klanten om hun vertrouwen en loyaliteit te winnen. Je zult ook strategieën leren voor het overwinnen van bezwaren en het omgaan met moeilijke klanten, waardoor je in staat bent om zelfs de lastigste deals succesvol af te sluiten.

Bovendien biedt deze opleiding een praktijkgerichte benadering, waarbij je de kans krijgt om je vaardigheden in de praktijk te brengen en feedback te krijgen van onze deskundige trainer.

Of je nu nieuw bent in de verkoop of een doorgewinterde professional, dit traject zal je helpen om je verkoopprestaties naar het volgende niveau te tillen. Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe je een succesvolle topverkoper kunt worden!

Heb je al een basiskennis, maar wil je toch je kennis nog bijschaven over bepaalde onderwerpen? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Je kan je nl. ook inschrijven voor de afzonderlijke modules binnen deze opleiding verkooptechnieken.

Vragen?

Heb je nog vragen of wens je graag wat meer info over deze opleiding?
Registreer je dan voor 1 van onze 2 infosessies in september:

Infosessie 1: 8 september ’23 (10u – 10u30)
Infosessie 2: 18 september ’23 (13u – 13u30)

Info

Gent

Prijs vanaf 1.599,00 (excl. BTW)

Waar en wanneer?

Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Excl. BTW)
Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Excl. BTW)
Gent
16/10/2023
Lessenrooster
09:00 €1.599,00

Nu inschrijven

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant:

Bekijk meer opleidingen