Bezig met het laden van Opleidingen

Marketing

Opleiding Basisopleiding Marketing: Word een marketingexpert in 5 dagen

Wil je graag de bouwstenen van marketing leren kennen? Ben je nieuwsgierig naar hoe marketeers succesvolle strategieën en technieken gebruiken om hun doelen te bereiken? Dan is deze 5-daagse basisopleiding marketing misschien wel iets voor jou!
In deze intensieve opleiding word je ondergedompeld in de wereld van marketing. Deze opleiding biedt een hele goede basis voor iedereen die zijn kennis en vaardigheden op dit vlak beter wil ontwikkelen. Of je nu een (startende) professional bent binnen een bedrijf of zelf een ondernemer bent die zijn/haar bedrijf wil laten groeien, deze opleiding zal je helpen om een impactvol marketingplan op poten te zetten. 
Tijdens de opleiding zul je niet alleen leren van een ervaren marketingprofessional, maar ook van je medecursisten door middel van interactieve oefeningen en groepsdiscussies. Bovendien zijn relevante en recente praktijkcases de rode draad doorheen de opleiding.

Gedurende 5 dagen zal je leren hoe je effectieve marketingstrategieën kunt ontwikkelen, ontdek je hoe je je doelgroep kunt segmenteren en leer je hoe je jouw bedrijf effectief kunt positioneren in de markt. We zullen ook peilen naar wat de motivaties zijn van jouw consumenten en dieper ingaan waarom consumenten soms beslissingen nemen. Ook worden er diverse reclametechnieken besproken die je zal kunnen helpen bij het ontwikkelen van gerichte marketingcampagnes. Als kers op de taart nemen we je mee in de wereld van neuromarketing, waarbij je leert hoe kleuren, geuren en geluiden de consument kunnen beïnvloeden om een aankoop te doen. Op de laatste dag maak je je eigen marketingplan en stem je af met de trainer.

Mis deze unieke kans dus niet om je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en een sterke basis te leggen voor je toekomstige marketingstrategieën en -campagnes. Schrijf je vandaag nog in en je eerste stap is al gezet naar je professioneel succes!

Heb je al een basiskennis, maar wil je toch je kennis nog bijschaven over bepaalde marketingonderwerpen? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Je kan je nl. ook inschrijven voor de afzonderlijke modules binnen deze basisopleiding Marketing.

Vragen?

Heb je nog vragen of wens je graag wat meer info over deze opleiding?
Registreer je dan voor 1 van onze 2 infosessies in augustus of september:

Infosessie 1: 29 augustus ’23 (19u – 20u)
Infosessie 2: 14 september ’23 (19u – 20u)

 

Info

Gent

Prijs vanaf 1.250,00 (excl. BTW)

Waar en wanneer?

Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Excl. BTW)
Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Excl. BTW)
Gent
06/11/2023
Lessenrooster
09:00 €1.250,00

Nu inschrijven

Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Excl. BTW)
Gent
29/04/2024
Lessenrooster
09:00 €1.250,00

Nu inschrijven

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant:

Bekijk meer opleidingen