Bezig met het laden van Opleidingen

Communicatie- en managementtechnieken

Opleiding Professionele communicatie

Een goede communicatie op de werkvloer is van cruciaal belang voor het succes van een organisatie. Het vermogen om effectief te communiceren met collega’s, klanten en leidinggevenden is essentieel om doelen te bereiken en een positieve werkomgeving te creëren. In deze opleiding zal je de nodige vaardigheden en inzichten krijgen om op een heldere en overtuigende manier te communiceren.
Daarnaast is klantgerichtheid een eigenschap die gewaardeerd wordt in elke professionele omgeving. Het vermogen om de behoeften en verwachtingen van klanten te begrijpen en hierop in te spelen, onderscheidt een gewone professional van een uitstekende professional. Tijdens deze opleiding zullen we je helpen om je klantgerichtheid naar een hoger niveau te tillen, zodat je klanten niet alleen tevreden stelt, maar ook positieve relaties opbouwt die leiden tot langdurige zakelijke successen.

Hierbij speelt het non-verbaal communiceren een grote rol in hoe we onszelf presenteren en hoe anderen ons waarnemen. Het begrijpen en effectief gebruiken van non-verbale communicatie kan je helpen om boodschappen duidelijker over te brengen, relaties te versterken en conflicten te verminderen. Tijdens deze opleiding zullen we je bewust maken van de impact van lichaamstaal, stemgebruik en andere non-verbale signalen, zodat je ze kunt inzetten als krachtige communicatiemiddelen.
Als laatst gaan we dieper in op conflicten op de werkvloer die helaas onvermijdelijk zijn. Maar het vermogen om ze op een constructieve manier aan te pakken is van onschatbare waarde. In deze opleiding zullen we je leren hoe je conflicten kunt begrijpen, analyseren en oplossen op een manier die de relaties niet beschadigt, maar juist versterkt. Door te leren luisteren, empathie te tonen en effectieve communicatietechnieken toe te passen, zul je in staat zijn om de spanningen te verminderen en samenwerking te bevorderen.

De 4-daagse opleiding Professionele Communicatie biedt jou de kennis, vaardigheden en het zelfvertrouwen die nodig zijn om te excelleren in jouw professionele carrière. Of je nu een administratief medewerker bent die beter wil communiceren met collega’s en klanten, of een professional in een andere branche die zijn of haar communicatieve vaardigheden wil verbeteren, deze opleiding is de ideale keuze.

Heb je al een basiskennis, maar wil je toch je kennis nog bijschaven over bepaalde onderwerpen? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Je kan je nl. ook inschrijven voor de afzonderlijke modules binnen dit opleidingstraject.

Info

Gent

Prijs vanaf 730,00 (excl. BTW)

Waar en wanneer?

Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Excl. BTW)
Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Excl. BTW)
Gent
30/11/2023
Lessenrooster
09:00 €730,00

Nu inschrijven

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant:

Bekijk meer opleidingen