Bezig met het laden van Opleidingen

HVAC

Opleiding Automatisering met Logo!8 voor CV installateurs: afstandsbesturing van de regeling voor een hybride CV-systeem

De energietransitie heeft een grote impact.  1 van de oplossingen is installaties connecteren met elkaar zodat energie efficiënter kan geproduceerd, gebruikt en beheerd kan worden.

Tijd om de regeling gebruiksvriendelijker te maken en op afstand de installatie te kunnen beheren.  In deze module leer je de mogelijkheden van de Siemens LOGO!8 webserver. Je ontwikkelt zelf webpagina’s, zonder specifieke kennis van HTML, CSS, JavaScript of PHP. Je integreert je eigen hydraulisch schema, foto van je installatie en/of je bouwt je eigen installatie cockpit. Je bekomt regelingen die elkaar ondersteunen i.p.v. naast elkaar te werken.

Via pc/laptop/SMS ed kan je informatie ontvangen van je verschillende installaties (stookolietanks bijna leeg, fout in de installatie bv. waterdruk valt onder het minimum, alarmen uitlezen, aanpassen van setpunten,… er zijn ontelbare mogelijkheden) , maar ook wijzigingen aanbrengen om de installatie (beter) aan te sturen.  

Deze module is onderdeel van een traject bestaande uit onderstaande modules:

  • Ontwerp en bouw een regeling voor hybride Cv-systemen (4 dagen)
  • Tuning van een PI-regeling (1 dag)
  • Afstandsbesturing van een regeling voor hybride CV-systemen (3 dagen)
  • Uittesten, valideren van een regeling voor hybride Cv-systemen (1 dag)

 

Info

Prijs vanaf 0,00 (excl. BTW)

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant:

Bekijk meer opleidingen