Bezig met het laden van Opleidingen

(Groene) Energie

Opleiding Thuisbatterij

Dagelijks verkrijg je allerhande informatie over de thuisbatterijen via verschillende kanalen.  Wil je duidelijkheid in deze stroom van info? 

Via deze opleiding krijg je een helder inzicht in energieopslag, de batterijtechnologieën en de koppeling van de batterij op de omvormer en het net. De opstellingen van meerdere batterijfabrikanten worden besproken, met deze opgedane kennis kan je de eindgebruiker overtuigen van de meest comfortabele keuze en kan je de nieuwe ontwikkelingen binnen de markt verder volgen. 

Binnen de opleiding ligt de focus ook op de thuisbatterij ‘in de praktijk’.  De mogelijke configuraties worden uitvoerig toegelicht; zo kan je de batterij op een hybride inverter plaatsen of rechtstreeks op het net met een eigen omvormer, ook het net loskoppelen is een mogelijkheid.  Voor de keuze, dimensionering en plaatsing zijn er een aantal zaken die je moet weten om vanaf de start de batterij goed te laten presteren. Je leert de nuttige capaciteit berekenen en krijgt allerhande tips om de batterij een optimale levensduur te bezorgen. 

Info

Prijs vanaf 0,00 (excl. BTW)