Bezig met het laden van Opleidingen

(Groene) Energie

Opleiding E-learning permanente vorming energiedeskundige 2023: Update 2023-2024 en Virtuele stage (6u) – NIEUW

De EPC regelgeving staat niet stil! In het eerste opleidingsonderdeel blikken we terug op enkele recente nieuwe ontwikkelingen, zoals de nieuwe EPC-pedia en de hierin toegevoegde verduidelijkingen, de renovatieverplichting, het verder omschreven toepassingsgebied (welk EPC voor welke eenheid), etc.  Daarnaast zijn er ook reeds geplande wijzigingen aan het Inspectieprotocol die vanaf begin 2024 zullen in voege treden. Er komt in 2024 een verplichte vorming over deze wijzigingen, maar we geven je hier alvast de info die je nodig hebt om van bij het begin correct te kunnen blijven werken.

Vervolgens nemen we je mee op het terrein via een virtuele stage:  vanachter jouw computer krijg je inkijk in een bestaande woning via ter plaatse opgenomen videofragmenten door een professionele cameraploeg.  Op die manier word je ondergedompeld in een EPC-dossier waarvan we samen het EPC opstellen, zo vergaar je praktische tips en tricks terwijl je aftoetst of je aanpak nog overeenstemt met het inspectieprotocol.

Inschrijven is reeds mogelijk, deze e-learning wordt opgestart in de tweede helft van september.

Permanente vorming energiedeskundigen 2023 – 6u vrije inhoud
BIV vastgoedmakelaars 2023 in aanvraag

Deze e-learning omvat vooraf opgenomen video’s (ingeblikt in een professionele omgeving) die je kan starten, stoppen, herstarten en herbekijken wanneer je wenst.

 

Info

Online

Prijs vanaf 250,00 (excl. BTW)

Waar en wanneer?

Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Excl. BTW)
Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Excl. BTW)
Online
Flexibele start
€250,00

Nu inschrijven