Bezig met het laden van Opleidingen

Elektriciteit en onderhoudstechnieken

Opleiding Werken met KNX ETS5-domoticasoftware

Of het nu over een eengezinswoning of een kantorencomplex gaat, de vraag naar comfort en flexibiliteit voor het beheer van luchtbehandeling, belichting en toegangscontrole neemt toe. Gelijktijdig wordt het efficienter gebruik van energie steeds belangrijker. Meer comfort en veiligheid gekoppeld aan een lager energieverbruik kan enkel met intelligente besturings- en controlesystemen. 

KNX-ETS5 is de meest recente domoticasoftware bestemd voor het ontwerpen en configureren van intelligente woning- en gebouwenbeheersinstallaties met het KNX-systeem. ETS is de afkorting van Engineering Tool Software.

Het KNX communicatieprotocol vindt zijn toepassingen in verlichting, zonwering, verwarming, ventilatie, airco, beveiliging, branddetectie, toegangscontrole, energiebeheer, audio en multimedia, bediening en onderhoud op afstand, intelligent beheer van alle applicaties.

KNX is als Internationale Standaard (ISO/IEC 14543-3) en als Europese Standaard (CENELEC EN 50090 and CEN EN 13321-1) erkend. Met KNX is de toekomst dus verzekerd. KNX producten van verschillende fabrikanten kunnen perfect met elkaar gecombineerd worden: KNX is wereldwijd de enige open standaard voor alle toepassingen van huis- en gebouwenautomatisering.

Na deze opleiding kan je een KNX domoticasysteem programmeren en onderhouden.

Info

Prijs vanaf 0,00 (excl. BTW)

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant:

Bekijk meer opleidingen