Nelectra

Wie lid is bij NELECTRA kan genieten van 10% korting bij inschrijving voor bepaalde nxtpro opleidingen. Deze korting kwam tot stand dankzij een samenwerkingsakkoord dat gesloten werd tussen de organisatie regio’s Antwerpen-Mechelen, Kempen en Vlaams-Brabant-Brussel een samenwerkingsakkoord met nxtpro. Doel is om meer cursisten die werkzaam zijn in KMO’s aan de opleidingen te laten deelnemen.

Voor welke opleidingen geldt 10% korting?

Leden van NELECTRA krijgen een rechtstreekse korting van 10% op het inschrijvingsgeld voor de door nxtpro georganiseerde korte opleidingen (niet-gecertificeerde opleidingen en gecertificeerde bijscholingen). Het betreft dus bijscholingen en trainingen waarvoor men zowel als persoon of als organisatie kan inschrijven. Voor onze lange opleidingen is de korting niet geldig. De korting is niet cumuleerbaar met andere kortingsacties op nxtpro. Actiecodes en clubformules zijn dus niet geldig in combinatie met deze korting. Je mag ze wel combineren met KMO portefeuille. Wanneer je van deze korting kan genieten verschijnt dit automatisch tijdens het inschrijvingsproces.

Hoe kan je de korting bekomen?

Online inschrijven

Op het eind van je online inschrijving krijg je overzicht van je inschrijving en je factuur. Op dat moment kan je ook kortingen toepassen. Ga als volgt te werk om van deze korting te kunnen genieten:

  • Activeer de optie NELECTRA korting

  • Vul je NELECTRA lidnummer in

  • Klik op de rode knop Valideren

Online inschrijven

Breng je NELECTRA lidkaart mee bij inschrijving want we hebben een kopie nodig.