8 januari 2022 Bijscholingen en specialisaties

Code 95: ben je op tijd gestart met de tweede cyclus?

Chauffeurs met een rijbewijs C of D hebben een rijbewijs en een basiskwalificatie vakbekwaamheid (code 95) nodig. Om deze vakbekwaamheid te behouden moet elke chauffeur verplicht 35 uur nascholing volgen binnen de 5 jaar.

Ontdek onZE opleidingen nascholing vakbekwaamheid

Bij NXT-PRO kan je kiezen uit een ruim aanbod van modules die we organiseren op verschillende locaties. Vraag nu een handig en compleet overzicht van onze programmatie aan via info@nxt-pro.be.

Geniet van ons voordeelpakket

Je start best nu al met de tweede nascholingscyclus zodat je de verplichte modules kan spreiden over 5 jaar.

  • Als je dit jaar inschrijft voor 4 theoretische modules en 1 praktijkmodule, dan geniet je van een mooie korting. Je kan de opleidingen uit dit pakket spreiden over de volgende jaren.

  • Dit voordeelpakket kan je combineren met de KMO-portefeuille waardoor je tot 30% extra korting krijgt.

Ontvang een vrijblijvende prijsofferte voor uw bijscholingscyclus via info@nxt-pro.be.

Vragen?

Opleidingsexpert Wim De Keyser adviseert je over welke modules je moet volgen om in orde te zijn met de verplichtingen van de tweede nascholingscyclus.

Maatwerk

Al onze cursussen kunnen ook georganiseerd worden op maat van je bedrijf. Zo kan je meerdere chauffeurs dezelfde module laten volgen waar en wanneer dit voor jou het beste past. Een maatofferte kan je opvragen bij Monique via monique.van.acker@nxt-pro.be

Deel dit artikel
Terug naar het overzicht